follow Catalog firme » Transporturi » Transport frigorific » Judetul TIMIS
  home     Transport frigorific   Judetul TIMIS

Transport frigorific Timis

Obtineti cel mai bun pret pentru transport frigorific completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
transport frigorific timis, transporturi frigorifice, transport frigorific timisoara, transport frigorific, transport frigorific intern, transport frigorific romania, transporturi frigorifice timisoara (Timisoara, TIMIS)
Inchiriem duba frigorifica cu termodiagrama si autorizatie sanitar veterinara se poate transporta alimente: carne, branza, oua orice necesita transport frigorific autorizat . Capacitate incarcare 6 euro paleti. Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0768 *** ***Click aici!
transport frigorific, transport frigorific intern, transport frigorific international (Timisoara, TIMIS)
Executam transporturi interne si externe la preturi avantajoase. parc auto format din camioane cu semiremorca prelata, bene cereale, racoante petru transport bustean, semiremorci frigorifice. inca de la infiintare societatea noastra a urmarit promovarea serviciilor de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de clientii nostrii, oferindu-le siguranta, seriozitate si confidentialitate. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce..
0729 *** ***Click aici!
transport frigorific (TIMISOARA, TIMIS)
Intai de toate suntem oameni, oameni pasionati de motociclete, biciclete, muzica, ne plac experientele noi, ne plac calatoriile si nu in ultimul rand suntem pasionati de munca noastra. Echipa noastra este dinamica, creativa, in continua dezvoltare, pozitiva si dorim sa cladim relatii deschise si oneste cu clientii/transportatorii nostri. Speram sa reusim sa colaboram frumos si corect cu fiecare dintre dvs. si sa legam..
0740 *** ***Click aici!
transport frigorific (TOMNATIC, TIMIS)
SC LEXTOM TRANS ASD SRL este o casa de expeditii si transport marfa,depozitare marfa infiintata in anul 2016. - Asiguram transport national si international, camion complet, grupaj, sprintere, national cat si international. -Transport frigorific la temperatura controlata -Marfa A.D.R- marfa periculoasa -Componente electrice -Transport agabaritic -Transport de animale vii. Cautam modul cel mai ideal, eficient si economic pentru ca marfa d-vstra sa ajunga..
0763 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie